Lokacija

Grand Hotel Neum je hotel sa dugogodišnjom tradicijom, najveći i najluksuzniji hotel u Neumu sa kompletnom turističko-ugostiteljskom ponudom. Suvremen dizajn, prekrasan pogled na more te mnoštvo dodatnih sadržaja čine ga idealnim mjestom za odmor, opuštanje ili održavanje kongresa.

Šta kažu naši domaćini o samom hotelu?

U hotelskoj ponudi nalaze se: otvoreni/zatvoreni grijani bazen sa morskom vodom i velikim sunčalištem, dječji bazen, nacionalni restoran s bogatom ponudom tradicionalnih hercegovačkih specijaliteta, noćni klub, welness & spa centar uređen po najvišim standardima u kojem se možete opustiti uz neki od tretmana za njegu lica i tijela ili jednostavno uživati u blagodatima saune i brojnim spa tretmanima. Za potpuno opuštanje imamo osigurano čuvenje te animaciju djece prema potrebama gosta. Plaža je šljunkovita od prirodnog šljunka sa dovoljno plićaka za djecu i neplivače, bogati zabavni sadržaji za sve uzraste čine odmor kod nas užitkom za sva osjetila.

Gastronomska ponuda se temelji na bogatoj ponudi svježih mediteranskih namirnica, svježe ribe i morskih plodova te najkvalitetnijem mesu s hercegovačkog krša, a ponudu zaokružuje izuzetna ponuda vina iz najboljih hrvatskih vinograda na poluotoku Pelješcu te nadaleko čuvene i nagrađivane hercegovačke sorte Žilavka i Blatina lokalnih proizvođača. Hotel organizira transfer od aerodroma Dubrovnik i Mostar do hotela i obrnuto. U samom gradu Neumu nalazi se više restorana, caffe barova, trgovina, i drugih sadržaja sa kvalitetnom ponudom.